In luna noiembrie a anului trecut, PhoneBuff a facut unul dintre cele mai dure teste pe care cineva le-a incercat vreodata pe un telefon mobil.

Subiectul experimentului a fost Nokia Lumia 920, care a fost supus unor teste greu de imaginat.

Intai, telefonul a fost zgariat cu cheile, atat pe spate, cat si pe ecran, dar fiindca nu a arata semne ca s-ar zgaria, cei de la PhoneBuff au trecut la lucruri mai agresive.

Telefonul a fost taiat cu cutitul, batut cu ciocanul si chiar folosit drept ciocan pentru a bate un cui intr-o scandura. Dar a rezistat in continuare.

La testul de socuri intr-un impact cu solul, telefonul a suferit primele lovituri semnificative atunci cand a fost aruncat din mana, insa a continuat sa functioneze perfect, fara sa se rupa carcasa si fara ca ecranul sa inceteze in vreo secunda sa functioneze.

Pentru ca era nevoie de un soc mai mare, atunci testul a devenit extrem. Daca nu a crapat cand a fost calcat cu masina, bateria telefonului s-a miscat in clipa in care aparatul a fost folosit drept minge de baseball si lovita cu tarie, pentru ca testul sa se incheie odata cu izbirea smartphone-ului cu forta intr-un stalp de iluminat.