Cei la Samsung i-au ironizat pe cei de la Apple in timpul lansarii noului Galaxy S6: "Acest telefon nu se va indoi" au spus atunci cei de la Samsung. Dezvaluirile utilizatorilor care si-au cumparat iPhone 6 si s-au plans ca acestea s-au indoit inexplicabil au dus la aceasta intepatura a celor de la Samsung.

Pentru a vedea care este mai fragil din acest punct de vedere, cei de la Square Trade Inc au testat atat iPhone 6 Plus, cat si noile Galaxy S6 Edge si iPhone 6 pentru a vedea care este mai rezistent atunci cand se pune presiune.

Acestia au masurat forta cu ajutorul unitatii de masura 'pound' din sistemul de masurare al fortei in ingineria britanica (a nu se confunda cu livra in ceea ce priveste greutatea sau lira, moneda).

Primul testat a fost iPhone 6 Plus, iar acesta a fost pus sub o forta de 110 pounds pana sa se deformeze. Forta maxima la care a rezistat a fost de 179 pounds, moment in care telefonul celor de la Apple s-a rupt.

Galaxy S6 Edge a rezistat si el pana la 110 pounds - una dintre cele doua parti laterale, unde telefonul este protejat cu Gorilla Glass 4, a cedat insa. A mai rezistat pana cand s-a rupt definitiv la 149 pounds.

Ultimul testat a fost HTC One M9 care s-a indoit cand s-a ajuns la o forta de 120 pounds. Butonul de power s-a mutat insa din partea de sus in cea de mijloc pe partea laterala din dreapta a telefonului, exact unde telefonul s-a indoit. One M9 nu a mai putut fi pornit dupa aceea.