Daca nu mai ai rabdare pana dimineata, sa iti desfaci cadourile, poti vedea in timp real cam pe unde pe glob se plimba Mos Craciun cu sania trasa de reni. Americanii de la NORAD il supravegheaza de 60 de ani. I-au detectat sania si de data asta, gratie satelitilor si ne arata cum fac asta.

Urmareste-l pe Mos Craciun AICI (NORAD)

Totul a inceput in 1955, cand unul din marile magazine din SUA a publicat gresit o reclama. Numarul de telefon cu pricina nu era al magazinuluui, ci al CONAD, un departament al apararii aeriene americane. Militarii au intrat in jocul copiilor si, de 60 de ani isi pun toata tehnica la bataie pentru a-i multumi pe cei mici.

Urmareste-l pe Mos Craciun AICI (Goole Santa Tracker)

Recent si Google a intrat in hora urmaririi lui Mos Craciun. Google Santa Tracker nu indica insa aceeasi ruta ca si tracker-ul NORAD, dar probabil ca asta se datoreaza magiei Craciunului, nu? In schimb, Google arata urmatoarea destinatie, timpul pana la sosire si cate cadouri a reusit Mosul sa aduca pana la momentul respectiv copiilor. La momentul de fata, numarul cadourilor livrate cu bine se ridica la peste 3 miliarde. Pentru cei mici, care se plictisesc repede, tracker-ul Google ofera si cateva jocuri distractive.

Orice ruta ar alege, insa, Mosul trebuie sa apara in curand si in Romania!