Siri, asistentul virtual al celor de la Apple, nu este util doar cand vine vorba de hand-free, dictare sau recomandari pentru restaurante. Daca in urma cu o luna Judith Newman de la New York Times scria cu Siri a reusit sa devina o prietena foarte buna pentru fiul ei autist, se pare ca Siri este si foarte talentata la rap.

Producatorul londonez Skeewiff, aka Alex Rizzo si Elliot Ireland, a postat pe internet un remix al melodiei Know How a lui Young MC. Englezii de la Guardian ridica in slavi prestatia lui Siri: "Canta rap mai bine ca tine. Ritmul lui Siri aduce aminte de cea mai buna prestatie a lui Nicki Minaj. Are cadenta la fel de dulce precum Angel Haze" scriu cei de la Guardian.

"Am rugat-o sa ia versurile uneia dintre melodiile hip-hop preferate, Know How a lui Young MC. Cand am pus-o sa le spuna cu voce tare, atunci a inceput show-ul. Lacrimi si de toate. Ceva in accentul britanic mecanic si rimele spuse a fost irezistibil. Din acel moment am stiu ce trebuia facut, apoi doar am inregistrat, repetat si editat" a povestit Rizzo pentru Guardian.