Ovidiu Patrascu, un tanar care a jucat fotbal la Universitatea Craiova, dar care a fost nevoit sa abandoneze sportul in urma unei accidentari, are sanse mari sa ajunga campion mondial la Rio, in competitia paralela de FIFA 14. Titlul mondial la fotbal pe calculator este singurul care lipseste din palmaresul lui Ovvy, multiplu campion european si vicecampion mondial.

Calificarile au fost, in lipsa unui alt cuvant, brutale - Ovvy

Cupa Mondiala la FIFA 14 este organizata de aceeasi echipa care se ocupa si de competitia similara de fotbal propriu-zis. Dupa calificarile care au durat 30 de zile, cate 12 ore pe zi, romanul este pe primul loc in lume.

Ovidiu Patrascu este gamer profesionist si a fost legitimat la o echipa din Belgia, Western Wolves. Acum insa este liber de contract.

Deoarece Cupa Mondiala la FIFA si cea la fotbal vor fi in aceeasi perioada si in acelasi loc, organizatorii le vor da gamerilor bilete pentru partidele importante. "Nu am fost niciodata la un alt meci de fotbal in afara de cele de pe Ion Omblemenco si acum o sa vad un sfert de finala al Cupei Mondiale din Brazilia pe Maracana", a declarat pentru yoda.ro Ovidiu Patrascu.

Daca va fi desemnat cel mai bun din lume, romanul va primi 20.000 de dolari si o invitatie la ceremonia de inmanare a Balonului de Aur, unde va sta alaturi de Ronaldo, Messi si Pele.

Ovidiu Patrascu este un jucator de fotbal mai aparte in Romania. Are trei facultati si doua masterate, unul in inteligenta artificiala, si nu il vei gasi in cluburi de noapte sau cu telefoane de fite. Gamerul munceste mult si are o prietena stabila, Madalina, despre care spune ca l-a sustinut mult in perioada calificarilor pentru Cupa Mondiala.

Citeste povestea lui Ovvy, aici