1. Google a lansat o aplicatie pe site-ul Android in care te ajuta sa iti alegi noul smartphone! Desigur, singurele telefoane propuse vin cu sistemul de operare al companiei. Site-ul este optimizat pentru Statele Unite astfel ca trebuie ales un operator inainte sa incepi.

2. LG G4 ar avea probleme cu display-ul - conform unui thread pe XDA cu peste 100 de raspunsuri, device-ul nu inregistreaza atingerile rapide si swipe-ul. In sondajul de pe site, 60% din proprietarii unui LG G4 au confirmat ca au aceasta problema.

3. Un nou trend a inceput in Sri Lanka - se numeste polfies si implica un selfie cu un politist cand acesta da o amenda! "Motivul este de a obtine un fel de satisfactie spunandu-le prietenilor ca ai primit o amenda" scriu cei de la Gossip Lanka News.

4. IBM este pe primul loc in topul alcatuit dupa numarul de patente acordate in acest an. Samsung se afla pe locul 2 in timp ce Apple este abia pe 11.

5. Cei de la HTC au negat informatia aparuta in weekend care spunea ca ASUS ar fi facut o oferta pentru cumpararea companiei din Taiwan.

6. Cei de la Bethesda au dat drumul la prezentarile jocurilor la E3 din San Francisco. Iata lista jocurilor pe care le asteptam.

7. Toshiba a anuntat ca laptopurile companiei ce vor veni cu Windows 10 vor avea o tasta dedicata pentru Cortanta.

8. Antwerp a luat-o pe urmele Washington si Chongqing si a facut o banda pe trotoar pentru oamenii care scriu pe telefon in timp ce merg.

9. "Realitatea Virtuala va soca si va impresiona" spune dezvoltatorul Tom Beardsmore, citat de catre BBC.

10. Comisia de aparare a confidentialitatii din Belgia duce Facebook-ul la proces pentru urmarirea utilizatorii site-ului si a celor care nu au cont pe site in vedere reclamelor.

Bonus: Astazi apare primul trailer la FIFA 16! Iata un teaser foarte scurt al celor de la EA Sports

 

 

Just a quick tease... Full FIFA 16 gameplay trailer on June 15, subscribe: http://bit.ly/pzw4VD

Posted by EA SPORTS FIFA on Sunday, June 14, 2015