Bloggerul Ice Univers a publicat o fotografie cu un smartphone aproape complet fara margini. Ar putea fi un prototip pentru Galaxy S10, desi bloggerul nu sustine in mod clar acest lucru.

Ice Univers foloseste insa termenul "beyond", care este numele de cod utilizat de Samsung pentru urmatorul sau flagship, explica Phone Arena.

In aceste imagini putem vedea un design diferit, Infinity Display dus la un noul nivel, cu margini aproape inexistente.
Putem observa o reducere importanta a dimensiunii marginilor de jos si de sus.

Din aceasta cauza par sa fi disparut complet si camera foto si senzorii de pe partea din fata. Expertii cred ca senzorii ar putea fi ascunsi in carcasa, printr-o tehnologie de tip modul pop-up, ca la telefonul Oppo Find X.

O alta varianta este ca senzorii sa se afle integrati in ecran, unde s-ar putea afla si senzorul de amprenta, o schimbare pe care fanii o asteapta de mult timp la Samsung.

Conform informatiilor pe care le avem pana acum, Galaxy S10 va avea senzor de scanare faciala 3D si ecran care emite sunet in loc de difuzor.

Ramane de vazut daca intr-adevar asa va arata noul S10, pentru ca daca Samsung va reusi aceasta performanta, vanzarile noului model le vor intrece cu mult pe cele ale Galaxy S9.