Continua dezvaluirile programatorilor, care gasesc indicii interesante despre noul smartphone, ascunse in codul boxei HomePod.

Informatiile sunt trecute in cod pentru ca noul sistem de operare iOS 11 sa fie gata la timp si sa poata fi utilizat pe toate gadgeturile.

Astfel, programatorul Guilherme Rambo a analizat codul si au aflat detalii noi despre iPhone 8. Telefonul va avea functia Smart Camera, care va regla automat toate setarile camerei foto, astfel incat fotografia sa fie realizata in cele mai bune conditii, in functie de context.

Astfel, vor exista setari diferite pentru fotografierea copiilor, a animalelor de companie, poze in miscare, in lumina slaba, la spus sau rasarit de soare, artificii si chiar optiunea de fotografiere a unor documente.

Camera va recunoaste automat obiectul sau peisajul pe care trebuie sa il fotografieze, astfel incat va alege singura modul de fotografiere, fara sa mai fie nevoie de interventia utilizatorului.

Totodata, Apple va renunta la butonul home, care va fi inlocuit cu un buton virtual.

De asemenea, sistemul de recunoastere faciala cu ajutorul camerei in infrarosu, care va debloca noul iPhone, va fi folosit si pentru Apple Pay, scrie GSM Arena.

iPhone 8 va veni cu un sistem Fast Charging si cu dispozitiv de incarcare wireless, similar celui de la Apple Watch.